Admin Admin
Počet príspevkov : 16 Registration date : 28.09.2007
| Predmet: Čo nás najviac baví? 28.09.07 17:34 | |
| Čomu venujeme svoj voľný čas a či máme dosť času na všetko, čo chceme? | |
|
NoxMorgana
Počet príspevkov : 4 Location : Praha Registration date : 28.09.2007
| Predmet: Re: Čo nás najviac baví? 28.09.07 19:45 | |
| - Admin napísal:
- Čomu venujeme svoj voľný čas a či máme dosť času na všetko, čo chceme?
...poznavanie...kazdy den prinasa nieco nove...zmena je zivot... | |
|
Admin Admin
Počet príspevkov : 16 Registration date : 28.09.2007
| Predmet: Re: Čo nás najviac baví? 29.09.07 1:49 | |
| Áno, aj ja tak, len to poznávanie chápem nielen ako poznávanie napríklad cudzích krajín alebo vôní, skôr nad to staviam pochopenie sveta a svojho miesta v ňom. Ako to tu funguje a kde tak najlepšie sa postaviť, aby som len málo zavadzal. A k poznávaniu zahrniem aj pocitové poznávanie, čiže vlastne poznávanie stavov šťastia a radosti, čo považujem za viac, než múdrosť, lebo pravá múdrosť je tomu podriadená. No a keď si to spočítam, koľko všetkému venujem času a odvahy a bojovnosti a preciťovania, zisťujem, že väčšinu času robím v podstate len kopu zbytočností, ktoré ma nebavia. Ale to asi tak má byť, veď pomaly ďalej zájdeš a keď ideš na Gerlach, tiež nebežíš len hore, ale zastavuješ sa, posedíš pod stromom, poblúdiš, postrácaš topánky aj doklady, niekedy aj pamäť a všeličo zaujímavého aj pri blúdení zažiješ... | |
|
NoxMorgana
Počet príspevkov : 4 Location : Praha Registration date : 28.09.2007
| Predmet: Re: Čo nás najviac baví? 29.09.07 9:32 | |
| ...ano, poznavanie je nie len o vonkajsom poznavani...myslela som to prave tak, poznavat oi. aj samu seba, co sa deje so mnou v interakcii s okolim... ...a pre mna i cesta je ciel... | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Čo nás najviac baví? | |
| |
|